Tarife traduceri scrise și interpretariat

La Dialect Group oferim tarife avantajoase pentru traducerea textelor din orice domeniu și din majoritatea limbilor de circulație largă. Promovăm o politică de prețuri transparentă și accesibilă. Tarifele pentru traduceri scrise și interpretariat oferite de biroul nostru sunt printre cele mai competitive pe piața locală. Mai jos veți găsi tarife pentru traduceri scrise, calculate pentru o pagină standard* și combinația lingvistică respectivă. Tarifele Standard sau Extra se vor aplica în funcție de documentul tradus. Pentru a afla informații cu privire la tarife pentru interpretariat, contactați un manager de proiecte. Pentru a obține o estimare de preț exactă, ne puteți contacta la telefon sau e-mail.

Limbi Tarif Standard/EUR**  Tarif Specializat/EUR** Redactare de vorbitor nativ
din limba în limba din limba în limba
Engleză 5 5 8 8 flexibil
Germană 5 5 8 8 flexibil
Franceză 5 5 8 9 flexibil
Italiană 5 5 8 8 flexibil
Spaniolă 6 6 9 9 flexibil
United-Arab-EmiratesArabă 15 15 25 25 flexibil
BulgariaBulgară 6 6 9 9 flexibil
HungaryUngară 8 8 10 10 flexibil
IsraelEbraică 15 15 25 25 flexibil
RussiaRusă 5 5 8 8 flexibil
PolandPoloneză 7 7 10 10 flexibil
PortugalPortugheză 7 7 10 10 flexibil
TurkeyTurcă 7 7 9 9 flexibil
UkraineUcraineană 5 5 6 6 flexibil
SwedenSuedeză 18 18 20 20 flexibil
JapanJaponeză 22 22 27 27 flexibil
JapanGreacă 6 6 8 8 flexibil

Tarife pentru interpretare

Limbi Tarif pe oră Tarif pe zi
Engleză tarif flexibil tarif flexibil
Alte limbi europene tarif flexibil tarif flexibil
Limbi rare tarif flexibil tarif flexibil

*1800 de semne cu spații în limba-sursă se consideră a fi o pagină standard.

Respectiv, prețul traducerii se va calcula prin înmulțirea numărului de pagini în documentul-sursă la tariful respectiv.Comanda minimă este de o pagină.

**Tarif STANDARD: certificate de naștere, certificate de căsătorie, buletine de identitate, atestate și diplome (fără anexe), certificate medicale standard, permise de conducere si pașapoarte tehnice, caziere judiciare, anexe la diplome, carnete de muncă, livrete militare, certificate bancare, concluzii medicale, certificate de confirmare a studiilor, extrase emise de Oficiul Cadastral etc.
**Tariful EXTRA: texte specializate (tehnice, medicale, juridice, economice, științifice etc.), documente notariale, procuri, contracte, acte oficiale ale persoanelor juridice, sentinte judiciare, manuale de specialitate, fișe tehnice, instrucțiuni, certificate medicale nestandard, texte știintifice, scrisori de recomandare, programe analitice, manuale, literatură de specialitate, etc.
Comanda minimă este de o pagină.

Pentru a afla prețul exact al comenzii Dvs, încărcați documentul pe site, sau prin e-mail la info@dialect.md. Documentul poate fi scanat sau fi într-un alt format (.docx, .pdf, .ppt etc.)

Puteți obține o ofertă de preț pentru serviciul de interpretare, apelându-ne la telefonul +373 782 401 55, prin formularul de comandă sau la info@dialect.md.

Testimoniale