Traduceri specializate

traduceri specializate

Garantăm calitatea înaltă a traducerilor specializate, indiferent de gradul de dificultate sau de domeniul textului original. Dialect Group colaborează numai cu experți: traducători și redactori profesioniști. Mulți dintre ei, pe lângă studii în traduceri, au absolvit și alte facultăți de specialitate, fapt ce explică competența impecabilă în utilizarea terminologiei economice, juridice, din sfera marketingului, tehnice sau medicale. Acest fapt favorizează efectuarea unor traduceri specializate care se ridică la cel mai înalt nivel de profesionalism. Realizăm traduceri specializate cu o pasiune specială pentru alegerea fiecărui cuvânt și termen specializat.

Traducerile scrise reprezintă unul dintre cele mai solicitate servicii pe piața traducerilor. Apelând la agenția noastră veți beneficia de garanția calității, respectarea termenului de colaborare și acuratețe în utilizarea terminologiei traduse.

Dialect Group efectuează traduceri din toate domeniile, inclusiv texte economice, juridice, medicale, tehnice, promoționale, literare, dar și documente personale.

Acordăm atenție tuturor detaliilor: redarea exhaustivă a sensului textului original, respectarea terminologiei corecte, păstrarea încărcăturii stilistice.

Exprimarea limpede și comprehensibilă a experților noștri lasă impresia că traducerea a fost, de fapt, scrisă de un nativ al limbii-ținte.

Acuratețea traducerilor este verificată de redactori experimentați, iar unele comenzi sunt efectuate de traducători nativi ai limbii-ținte. Dacă textul comenzii aparține unui domeniu îngust de specializare, este posibilă consultarea experților respectivi, pentru a asigura  consecvența terminologică și semantică.

Comandă acum!

Testimoniale

Google+