Interpretariat în Chișinău

interpretariat

Dialect Group oferă servicii de interpretariat: traducere consecutivă și simultană în Chișinău, cu posibilitatea deplasării prin toată țara și peste hotare. Dacă aveți nevoie de servicii de traducere consecutivă și simultană pentru întâlniri de afaceri, negocieri cu clienți sau parteneri, prezentarea unui proiect, o conferință, expoziție, însoțirea unei  delegații străine, noi Vă oferim interpreți profesioniști. Interpreții echipei Dialect Group vorbesc majoritatea limbilor europene de circulație largă, dar și unele limbi rare. De asemenea, Vă putem oferi servicii de traducere consecutivă și simultană specializate în domeniul necesar pentru Dvs.

Servicii de interpretariat:

Interpretariat consecutiv

Interpretariatul consecutiv (traduceri consecutive) presupune că traducerea se face atunci când vorbitorul face o pauză (lungimea fragmentelor traduse trebuie discutată cu interpretul). Interpretariatul consecutiv nu necesită echipament specializat și este potrivit pentru întâlniri de afaceri, proiecte ce necesită lucru într-o echipă multinațională, la prezentări de proiecte, expoziții, pentru un interviu de angajare într-o limbă străină.

Interpretariat simultan

Interpretariatul simultan (traduceri siultane) presupune că traducerea se face în timpul discursului vorbitorului. Interpretariatul simultan necesită echipament specializat (cabină pentru interpret, microfoane și căști). La interpretariat simultan se recurge pentru traducere în timpul conferințelor, emisiunilor TV sau radio, întâlnirilor multilingve etc.

Interpretariat pe Skype

Aveți nevoie să negociați cu clienți sau parteneri străini pe Skype? Noi facilităm comunicarea – o traducere profesionistă sporește șansele unei afaceri încheiate cu succes! Interpretarea pe Skype nu necesită deplasarea traducătorului la oficiul Dvs. Veți avea nevoie doar de acces rapid la internet și să Vă asigurați că ați instalat programul Skype.

Cum puteți îmbunătăți calitatea serviciilor de interpretariat, fără plătiți suplimentar?

Pare imposibil? De fapt, un rezultat mai bun se poate atinge foarte simplu – prin pregătire prealabilă. Un interpret are nevoie de informații ce țin de tematica evenimentului. Mai mult decât atât – specialiștii buni sunt foarte solicitați, și își planifică activitațile din timp. Cu cât mai devreme veți plasa comanda, cu atât mai multe șanse aveți să găsiți un profesionist experimentat.

 

Planificați un eveniment care necesită interpretare consecutivă?

-Plasați comanda în prealabil, de preferat cu o săptămână înainte de evenimentul Dvs;

-Comunicați-ne toate detaliile referitoare la ora și locul evenimentului;

-Informați-ne despre domeniul în care se va face interpretarea;

-Furnizați toate materialele necesare pentru pregătirea traducătorului: documente, glosarul de specialitate, textele discursurilor, etc.

Comandă acum!

Testimoniale