Creare Subtitrări

Creare subtitrări

Echipa Dialect Group Vă oferă servicii de creare a subtitrărilor pentru toate tipurile de înregistrări video sau audio în și din limbile română, rusă, engleză, franceză, italiană. Se recurge la creare de subtitrări fie atunci când o bună parte a publicului țintă nu cunoaște limba folosită, fie când dublarea respectivului material nu este justificată.

Complexitatea serviciului de creare a subtitrărilor derivă din îmbinarea traducerilor scrise cu interpretariatul consecutiv.

Crearea de subtitrări presupune următoarele provocări:

 • – Abilitatea de a găsi formularea care să permită încadrarea textului în aceiaiși parametri (fizic – numărul admisibil de cuvinte și linii, lungimea replicilor să corespundă cu originalul);
 • – Păstrarea sensului din limba-sursă, dar și a momentelor stilistice, precum jocurile de cuvinte, frazeologismele, glumele etc.;
 • – Redarea, cu acuratețe, a caracterului și emoțiilor fiecărei replici (este nevoie de imaginea-sursă).

Procesul de creare a subtitrărilor:

 1. Contactați-ne la telefon sau completând formularul pe site, pentru o evaluare a materialului. Veți primi detaliile necesare pentru a ne transfera online materialul Dvs.
 2. Veți primi în decurs de o oră oferta de preț, iar din momentul acceptării acesteia noi vom începe traducerea și redactarea subtitrărilor.
 3. Plata se va efectua fie integral la demararea lucrului, fie se va achita un avans în mărime de 50%, și restul sumei – la încheierea proiectului.
 4. Traducătorii și redactorii de text implicați în proiect sunt vorbitori nativi ai limbii-țintă.
 5. La încheierea proiectului, veți fi contactat de project managerul cu care ați inițiat colaborarea, pentru a Vă anunța că puteți beneficia de subtitrarea solicitată.

 

Avantajele subtitrării:

 • Se încurajează învățarea și perfecționarea limbilor străine;
 • Se păstrează calitatea și autenticitatea mesajului audiovizual;
 • Un proiect de subtitrare presupune costuri mai mici, decât dublarea.

 

 

Tarifele le puteți găsi pe pagina Prețuri. Ne rezervăm dreptul să modificăm aceste tarife, în funcție de gradul de dificultate, complexitatea replicilor și termenul de execuție. Toate detaliile vor fi discutate cu Dvs. Numai după acceptarea ofertei de preț noi vom începe executarea subtitrărilor.

Comandă acum!

Testimoniale

Google+