Întrebări frecvente despre traduceri

Cum se calculeză prețul pentru traducere scrisă?

Prețul final al traducerii se calculează în baza numărului de pagini standard ale textului original. O pagină standard constă din 1800 de semne cu spații.Prețul traducerii = Numărul de pagini standard x Tariful pentru limba respectivă.

Ce înseamnă ”o pagină standard”?

O pagină standard se consideră 1800 de semne cu spații.

Care va fi prețul, dacă traducerea este mai mică de o pagină?

Prețul minim pentru o comandă este tariful pentru o pagină standard. Chiar dacă se vor traduce numai câteva propoziții, prețul se va calcula conform tarifului pentru o pagină standard. Dacă faceți comandă pentru o traducere, volumul căreia depășește 1 pagină standard, atunci prețul se calculează conform numărului de semne. Prețul traducerii = Numărul de pagini standard x Tariful pentru limba respectivă.

Cum să ne trimiteți textele sau documentele care urmează a fi traduse?

Puteți trimite documentele prin poștă electronică. Noi acceptăm documentele în formatele Word, PDF, JPG, PPT etc. De asemenea, Vă puteți apropia la oficiul nostru sau trimite documentele prin intermediul unui curier.

Cum să obțin o traducere urgentă?

Traducerea se consideră urgentă, dacă solicitați să fie tradus un număr mai mare de 8 pagini în decursul unei zile de lucru. Se percepe o taxă adițională în mărime de 50% din prețul traducerii.

Avem nevoie de servicii de interpretare pe timp de seară sau în weekend

Este posibilă interpretarea seara sau în weekend, dar prețul se va calcula conform unui tarif special. Apelați la managerul nostru pentru a obține o estimare de preț.

Am nevoie de o traducere realizată de vorbitor nativ

Vă putem oferi acest serviciu. Prețul pentru verificarea traducerii de către un vorbitor nativ este indicată în tabelul cu Tarife. Prețul pentru traducere efectuată de un vorbitor nativ se va solicita de la managerul nostru.

Ați putea să efectuați o traducere, utilizând glosarul nostru?

Desigur! Ne puteți prezenta glosarul și alte materiale de referință. Mai mult decât atât, noi Vă putem ajuta în realizarea unui glosar.

Aveți reduceri pentru serviciile de traducere?

Vă putem oferi reducere pentru proiectele, volumul cărora depășește 50 de pagini.

Dacă nu ați găsit răspunsul la întrebarea Dvs. în această rubrică, Vă puteți adresa echipei noastre la numărul de telefon +373 78 24 01 55 sau prin formularul de comandă de pe site.

Testimoniale